Автор: Я. Зеленчук

Виконуючи завдання  проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що реалізовується в рамках Німецької Фінансової  Кооперації (FC) за рахунок Банку розвитку KfW, громадською організацією «Карпатська агенція розвитку туризму», у співпраці з НПП «Верховинський», у мальовничому урочищі Мокринець, з метою покращення обслуговування відвідувачів, споруджений туристичний притулок. Він розташований на березі річки Чорний Черемош, оточений густими смерековими насадженнями та різноманітними представниками флористичного світу, що продукують чисте цілюще гірське повітря, буде цікавим місцем відпочинку для туристів.

Слід зауважити, що поруч з  туристичним притулком пролягають еколого-пізнавальні туристичні маршрути «Кляуза Лостун», «Монастирський», «Від джерела до джерела», мандрівки якими  сприятимуть цікавому і змістовному відпочинку та  подарують багато нових вражень і відчуттів. А екологічна стежка «Штефулець» приведе вас до джерела з природною лікувальною мінеральною водою.

Мальовничі краєвиди Чивчино-Гринявських гір Національного природного парку «Верховинський» чекають на відвідувачів. Мандруючи природно заповідною територією Парку гостинно запрошуємо зупинитися у туристичному притулку.

 

Новини

Сприяння розвитку науки в регіоні

За сприянням дирекції НПП «Веховинський» Михайла Нечая в рамках «Проекту організації території НПП «Верховинський» 11-12 травня відбулася чергова робоча зустріч між працівниками Парку, начальниці наукового відділу Людмили Мацап’як та молодшої наукової співробітниці Алли Зітенюк, та мали змогу попрацювати з  високваліфікованими провідними науковцями, зокрема отримати дорогоцінний досвід у сфері ботаніки, від член-кореспондента НАН України, доктора біологічних […]

  • Науково-дослідний відділ
  • Новини установи

ОБЕРЕЖНО – ЗМІЇ!

ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД УКУСІВ ЗМІЙ: ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ Одягайтесь відповідно Якщо ви вирушаєте в місцевість, де потенційно можуть бути плазуни, вдягайте одяг, що захистить від укусів. Це повинні бути довгі штани із цупкої тканини, високі черевики. Штани потрібно заправити в черевики. Перевіряйте місце привалу Перед тим, як сісти на траву, камінь чи колоду дерева – будь […]

  • Без категорії