Автор: М. Бушватюк

З метою популяризації туризму на території національного природного парку «Верховонський» створено еколого-пізнавальні туристичні маршрути:

📌«Цісаревича Рудольфа»
📌«Перкалаба – Пробійнівка»
📌«Скала Баби»
📌«Чемірне»
📌«Кляуза Лостун»
📌«Монастирський»
📌«Стежками Лесі Українки»
📌«Від джерела Сірководневе до джерела Буркут»
📌кінний туристичний маршрут «Від джерела до джерела».

Всі маршрути мають особливу природоохоронну, оздоровчу, історико-культурну, наукову, освітню та естетичну цінність.

Саме при проходженні даних маршрутів і екостежок, можна ознайомитися з особливостями гірського рельєфу, помилуватися краєвидами Чивчино – Гринявських гір та Чорногірських хребтів, скуштувати мінеральної води, оглянути залишки гідротехнічної споруди кляузи – гаті, а також побачити унікальні місця, пізнати флору та фауну, просто гарно відпочити!

На фото група туристів знайомиться з картою туристичних маршрутів. Працівники Перкалабського ПНДВ наголошують на правилах відвідування природно-заповідного фонду та проходження туристичних маршрутів.

 

Новини

Сприяння розвитку науки в регіоні

За сприянням дирекції НПП «Веховинський» Михайла Нечая в рамках «Проекту організації території НПП «Верховинський» 11-12 травня відбулася чергова робоча зустріч між працівниками Парку, начальниці наукового відділу Людмили Мацап’як та молодшої наукової співробітниці Алли Зітенюк, та мали змогу попрацювати з  високваліфікованими провідними науковцями, зокрема отримати дорогоцінний досвід у сфері ботаніки, від член-кореспондента НАН України, доктора біологічних […]

  • Науково-дослідний відділ
  • Новини установи

ОБЕРЕЖНО – ЗМІЇ!

ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД УКУСІВ ЗМІЙ: ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ Одягайтесь відповідно Якщо ви вирушаєте в місцевість, де потенційно можуть бути плазуни, вдягайте одяг, що захистить від укусів. Це повинні бути довгі штани із цупкої тканини, високі черевики. Штани потрібно заправити в черевики. Перевіряйте місце привалу Перед тим, як сісти на траву, камінь чи колоду дерева – будь […]

  • Без категорії