Автор: М.Повар

Європейський день парків. Для багатьох це свято не відоме, як і невідоме його значення. Саме з такою метою екосвітяни провели відповідні заходи у Еколого-освітній візит-центр Національного природного парку “Верховинський” для відвідувачів з м. Буча та Кам’янець -Подільськ. Ми ознайомили всіх присутніх з метою створення свята, основними завданнями, які виконує НПП “Верховинський”, його діяльністю, тощо.
Тож що ж це за свято і яку роль відіграють Парки не тільки в Україні, а й світу, а також багато цікавинок із природи Карпат, ми охоче Вам ознайомимо у нашому Візит центрі.
Тож запрошуємо всіх!

Новини

Навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу»

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи провели навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу» у дошкільному навчальному закладі «Червона шапочка» с. Криворівня. Метою проведення заходу було розвити пізнавальний інтерес до рідного краю та прищепити любов до природи і бажання допомагати всьому живому. За допомогою гри «Павучок» і фотосвітлин дітям роз’яснили про гриби та […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Всесвітній день прибирання

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи взяли  участь в робочій зустрічі, Національного організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні! Яка відбулася 30 серпня 2024 року з 11:00 до 13:00 в онлайн-форматі через Zoom.  

  • Екоосвіта
  • Рекреація