Збережи ялинку

Автор: Ю. Шекеряк

Напередодні Новорічних свят працівники відділу рекреації і пропаганди екологічної освіти, з метою ознайомлення дітей з важливістю збереження молодняка хвойних порід завітали у Криворівнянський ліцей ім. М. Грушевського.

Заняття розпочиналося із декламування віршів і цікавих загадок, в яких йшлося про проблему збереження хвойних дерев під час новорічних свят. З метою створення сприятливого психологічного клімату, атмосфери доброзичливості і конструктивної взаємодії з навколишнім середовищем, використана гра «Зелена красуня». Під час гри діти мали змогу узагальнити отримані раніше знання про плоди ялиці і назвати улюблених звірят, які мешкають у нашій місцевості.

Найбільш захоплюючим і цікавим для учнів  виявилося створення новорічних прикрас із плодів ялиці, кольорових стрічок, клею і подрібненого пінопласту. Школярі власноруч створили неймовірно гарні прикраси, які мали змогу взяти на пам’ять про наш візит, щоб прикрасити свої оселі напередодні Новорічних свят.

З метою закріплення отриманих знань працівниками відділу рекреації і пропаганди екологічної освіти заздалегідь були підготовлені та розповсюджені серед місцевого населення інформаційні листівки, що спонукають до збереження ялинок в лісі і використання штучних прикрас для озеленення домівок.

Фахівець з рекреації II категорії Ю. Шекеряк

Новини

Розглянуто  статтю пана Петра Тєстова

Нами працівниками установи розглянуто  статтю пана Петра Тєстова – нашого доброго товариша і захисника нашої установи на всіх рівнях за що ми йому щиро вдячні всім колективом. Нашим спільним заданням являється збереження та примноження природи – адже це наша спільна ціль, тим більше що значна частина території природно- заповідного фонду нашої держави зруйнована війною і […]

  • Новини установи

Участь в онлайн семінарі

Сьогодні, 25 квітня директор НПП «Верховинський» Михайло НЕЧАЙ, та провідний інженер з охорони праці Леся СОКОЛОВСЬКА, взяли участь в онлайн семінарі, який присвячений відзначенню Дню охорони праці у 2024 році. 📌Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці проводиться під гаслом⚠️ «Забезпечуємо безпеку та здорову працю […]

  • Новини установи