Науково-технічна рада НПП «Верховинський»

Автор: Л. Мацап’як

15 червня 2023 року в адміністративному приміщенні Парку в с. Верхній Ясенів відбулось чергове (38) засідання Науково-технічної ради (далі НТР) Національного природного парку «Верховинський».
Засідання проходило у змішаному форматі, учасники НТР мали змогу долучитись до засідання за допомогою платформи Zoom.
Засідання пройшло під головуванням директора НПП «Верховинський», Михайла Нечая.

Крім планових звітів та перспектив подальшої роботи Національного природного парку «Верховинський», на засіданні НТР було розглянуте питання, щодо доцільності створення протипожежних розривів в НПП «Верховинський».

Також розглянуто звернення Інституту екології Карпат НАНУ, щодо заходів активної охорони для відтворення екологічних умов та збереження рідкісних видів рослин в урочищі Мокринів Камінь.
По даних питаннях порядку денного відбулось активне обговорення, після чого членами НТР були прийняті позитивні рішення.

Новини

Навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу»

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи провели навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу» у дошкільному навчальному закладі «Червона шапочка» с. Криворівня. Метою проведення заходу було розвити пізнавальний інтерес до рідного краю та прищепити любов до природи і бажання допомагати всьому живому. За допомогою гри «Павучок» і фотосвітлин дітям роз’яснили про гриби та […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Всесвітній день прибирання

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи взяли  участь в робочій зустрічі, Національного організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні! Яка відбулася 30 серпня 2024 року з 11:00 до 13:00 в онлайн-форматі через Zoom.  

  • Екоосвіта
  • Рекреація