Міжнародний день без поліетиленових пакетів

Автор: М.Повар

Чи знали Ви про те, що є екологічне свято “Міжнародний день без поліетиленових пакетів” (International plastic bag free day). Напевно так!?
Саме з нагоди такого дня працівники відділу еколого-освітньої роботи провели екобесіду на вищевказану тему для гостей з Києва, які відпочивають в Карпатах.
Але не тільки бесідами обмежилися ми, а й для заохочення відмови від поліетеленових пакетів щодня, дуууже уважним слухачам вручили в подарунок екосумочки для приємних покупок. Бажаємо Вам долучитися до добрих справ, не засмічуймо наше природнє багастсво.

Новини

Міжнародний день охорони природи

Починаючи з 1972 року, 18 жовтня в багатьох країнах відзначають Міжнародний день охорони природи. Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи НПП «Верховинський» провели навчально-розвивальний захід присвячений цій події у Верхньоясенівському ліцеї. Почали з руханки. Потім розповіли учням третього класу про основні джерела забруднення навколишнього середовища, про дбайливе ставлення до природи й про раціональне […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Перелітні птахи

Працівники відділу еколого- освітньої роботи провели захід в Білоберізькому ліцею присвячений Всесвітньому дню перелітних птахів. Наше заняття – дало змогу дітям відкритися, творчо співпрацювати, креативно мислити, отримати навики плідної роботи в команді та емоційно розвантажитися. Діти вміло відгадували загадки, почули багато цікавої і корисної інформації, яка їм знадобиться для життя в гармонії з природою. Також, […]

  • Екоосвіта