Продовжуємо роботу в екоосвітньому напрямку.

Автор: М.Повар

Начальник відділу еколого-освітньої роботи Мирослава Повар, спільно з представниками Франкфуртське зоологічне товариство в Україні // FZS Ukraine Ганною Кузьо та Максимом Височаном здійснили робочу поїздку до урочища Перкалаб.
Під час поїздки ми обстежили екологічно привабливу, насичену чистим повітрям та цінними природніми ландшафтами територію Парку для розташування в майбутньому екотаборів для учнівської молоді.
Адже діти наше майбутнє, віримо в Перемогу та продовжуємо роботу в екоосвітньому напрямку.

Новини

Навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу»

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи провели навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу» у дошкільному навчальному закладі «Червона шапочка» с. Криворівня. Метою проведення заходу було розвити пізнавальний інтерес до рідного краю та прищепити любов до природи і бажання допомагати всьому живому. За допомогою гри «Павучок» і фотосвітлин дітям роз’яснили про гриби та […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Всесвітній день прибирання

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи взяли  участь в робочій зустрічі, Національного організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні! Яка відбулася 30 серпня 2024 року з 11:00 до 13:00 в онлайн-форматі через Zoom.  

  • Екоосвіта
  • Рекреація