Увага! Охорона оленя благородного в період «реву»

Автор: Н. Кочерган

У зв’язку з періодом гону оленя, на території парку з 16 вересня до 23 жовтня  запровадили особливий період, відповідно до наказу “Про посилення контролю за додержанням режиму охорони території та об’єктів природно-заповідного фонду Парку”.

Саме тому хочемо нагадати про те, що у вересні-жовтні в горах триває гон оленя благородного. Саме в цей період проходить процес формування нових родин оленів та зародження потомства. На території лісів в осінній період встановлений особливий природоохоронний режим та заборона на полювання диких тварин.

Прохання до громадян, особливо молоді, долучатись до охорони та збереження оленя благородного. Наше завдання – берегти природу та примножувати її для наступних поколінь!

Новини

Навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу»

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи провели навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу» у дошкільному навчальному закладі «Червона шапочка» с. Криворівня. Метою проведення заходу було розвити пізнавальний інтерес до рідного краю та прищепити любов до природи і бажання допомагати всьому живому. За допомогою гри «Павучок» і фотосвітлин дітям роз’яснили про гриби та […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Всесвітній день прибирання

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи взяли  участь в робочій зустрічі, Національного організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні! Яка відбулася 30 серпня 2024 року з 11:00 до 13:00 в онлайн-форматі через Zoom.  

  • Екоосвіта
  • Рекреація