МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Автор: Л. Мацап’як

Науково-дослідний відділ НПП «Верховинський» взяв участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Регіональні аспекти флористичних і фауністичних досліджень» яка відбулася 12 жовтня 2023 року на базі НПП «Черемоський» в смт. Путила.

Конференція відбулася у змішаному форматі – наживо з паралельною трансляцією на платформі Zoom., що дало змогу науковцям з інших країн представляти свої дослідження.

Під час роботи конференції науковці представляли наукові доповіді, які супроводжувалися ґрунтовними презентаціями. На конференції виступали науковці з різних природоохоронних та наукових установ України.

Від НПП «Верховинський участь у роботі конференції та обговореннях взяли Ярослав Зеленчук – заступник директора з наукової роботи, Людмила Мацап’як – начальник науково-дослідного відділу, Іван Зеленчук – старший науковий співробітник, та Іван Коляджин – провідний науковий співробітник.

Підсумки матеріалів VI Міжнародної науково-практичної конференції «Регіональні аспекти флористичних і фауністичних досліджень» будуть опубліковані у збірнику матеріалів в електронному та друкованому варіантах. Матеріали конференції будуть використані у подальшій науково-практичній роботі НПП «Верховинський».

Щиро дякуєм організаторам за можливість участі у конференції.

 

Новини

Міжнародний день охорони природи

Починаючи з 1972 року, 18 жовтня в багатьох країнах відзначають Міжнародний день охорони природи. Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи НПП «Верховинський» провели навчально-розвивальний захід присвячений цій події у Верхньоясенівському ліцеї. Почали з руханки. Потім розповіли учням третього класу про основні джерела забруднення навколишнього середовища, про дбайливе ставлення до природи й про раціональне […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Перелітні птахи

Працівники відділу еколого- освітньої роботи провели захід в Білоберізькому ліцею присвячений Всесвітньому дню перелітних птахів. Наше заняття – дало змогу дітям відкритися, творчо співпрацювати, креативно мислити, отримати навики плідної роботи в команді та емоційно розвантажитися. Діти вміло відгадували загадки, почули багато цікавої і корисної інформації, яка їм знадобиться для життя в гармонії з природою. Також, […]

  • Екоосвіта

Запрошуємо вас на зустріч з природою у наш Еколого – освітній візит-центр!

В своє професійне свято педагоги Джурівського ліцею, Снятинської міської ради відвідали Еколого – освітній візит-центр. Під час екскурсії наші гості поринули у дивовижний світ Національного природного парку Верховинський. Тож запрошуємо вас на зустріч з природою у наш Еколого – освітній візит-центр!

  • Екоосвіта
  • Мандрівникам
  • Новини установи
  • Рекреація