Рециклінг -це важливо

Автор: М.Повар

Вчергове проведено навчально-розвивальний еколого-освітній захід присвячений святу «День вторинної переробки» в приміщення еколого- освітнього візит – центру з дітками ВПО, які проживають в Шелтер Верховина.
Метою заходу було привернення уваги дітей до актуальної екологічної проблеми сучасності – забруднення навколишнього середовища. Поширення серед них знань про небезпеку забруднення довкілля і негативний вплив смітті на здоров’я людини.
МИ:
1. За допомогою презентації ознайомили слухачів із критичною ситуацією довкола твердих побутових відходів (ТПВ) в Україні та світі, ознайомили із світовою практикою боротьби із ТПВ та розповіли якими порадами слід скористатися щоб зменшити кількість відходів.
2. Провели анкетування як діти боряться з вищевказаною проблемою спільно із своїми батьками.
3. На завершення проведення майстер -класу по переробці ТПВ – виготовлення твердих побутових відходів у глечики для вазонів та канцелярії, годівнички, тощо.

Новини

Навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу»

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи провели навчально-розвивальний захід на тему: «Щедрі дари лісу» у дошкільному навчальному закладі «Червона шапочка» с. Криворівня. Метою проведення заходу було розвити пізнавальний інтерес до рідного краю та прищепити любов до природи і бажання допомагати всьому живому. За допомогою гри «Павучок» і фотосвітлин дітям роз’яснили про гриби та […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Всесвітній день прибирання

Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи взяли  участь в робочій зустрічі, Національного організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні! Яка відбулася 30 серпня 2024 року з 11:00 до 13:00 в онлайн-форматі через Zoom.  

  • Екоосвіта
  • Рекреація