«Збережемо первоцвіти»

Автор: М.Повар

В рамках акції «Збережемо первоцвіти» екоосвітяни Парку провели цікавий захід із малятами Верховинського закладу дошкільної освіти “Сонечко”.
Разом із дітками фахівці прогулялися весняним парком, пограли у гру “Про що говорять весною дерева”, поспостерігали за першими квітами, які вже розквітли під весняним сонечком, класифікували їх за назвами та ознаймили діток із важливістю збереження перших квітів.
Побачене під час прогулянки нас надихнуло виконати творчу роботу “Весняна галявина” методом ліплення з повітряного пластиліну .
Діти задоволені, ми щасливі!

Новини

ОБЕРЕЖНО – ЗМІЇ!

ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД УКУСІВ ЗМІЙ: ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ Одягайтесь відповідно Якщо ви вирушаєте в місцевість, де потенційно можуть бути плазуни, вдягайте одяг, що захистить від укусів. Це повинні бути довгі штани із цупкої тканини, високі черевики. Штани потрібно заправити в черевики. Перевіряйте місце привалу Перед тим, як сісти на траву, камінь чи колоду дерева – будь […]

  • Без категорії

Розглянуто  статтю пана Петра Тєстова

Нами працівниками установи розглянуто  статтю пана Петра Тєстова – нашого доброго товариша і захисника нашої установи на всіх рівнях за що ми йому щиро вдячні всім колективом. Нашим спільним заданням являється збереження та примноження природи – адже це наша спільна ціль, тим більше що значна частина території природно- заповідного фонду нашої держави зруйнована війною і […]

  • Новини установи