Тренінг для природоохоронних установ «Екологічний та кліматичний вимір вступу України в ЄС»

Працівники науково-дослідного відділу НПП Верховинський» Людмила Мацап’як та Алла Зітенюк взяли участь у тренінгу для природоохоронних установ «Екологічний та кліматичний вимір вступу України в ЄС» який відбувся 16-17 жовтня у місті Львові за підтримки Міжнародного фонду відродження у рамках проєкту «На шляху до членства в ЄС: адвокація екологічних і кліматичних питань», що реалізується Ресурсно-аналітичним центром «Суспільство і довкілля».

Під час тренінгу учасники ознайомилися із ключовими аспектами роботи ЄС, процесом вступу України в ЄС у частині довкілля і зміни клімату, а також з питаннями охорони природи в політиці та праві ЄС. Презентації тренерів були поєднані з практичними вправами та мережуванням.

Цікаві питання та жваві дискусії зробили цей захід надзвичайно корисним та інформативним.

Також організовано виїзд на територію Яворівського НПП де учасники тренінгу мали змогу ознайомитися із роботою парку, відвідали еколого-просвітницький центр НПП «Яворівський» та екологічну стежку «Верещиця».

Дякуємо команді РАЦ «Суспільство і довкілля» за участь у трензі та модераторам Анастасії Драпалюк, Андрію Андрусевичу та Зоряні Козак за чудову можливість поглибити свої знання які у майбутньому буде використано у своїй природоохоронній діяльності.

 

Новини

Міжнародний день охорони природи

Починаючи з 1972 року, 18 жовтня в багатьох країнах відзначають Міжнародний день охорони природи. Фахівці відділів рекреації та еколого – освітньої роботи НПП «Верховинський» провели навчально-розвивальний захід присвячений цій події у Верхньоясенівському ліцеї. Почали з руханки. Потім розповіли учням третього класу про основні джерела забруднення навколишнього середовища, про дбайливе ставлення до природи й про раціональне […]

  • Екоосвіта
  • Рекреація

Підняття на ⛰ г. Писаний Камінь

Фахівцем відділу рекреації Прокопюк М. було здійснено підняття на ⛰  г. Писаний Камінь. Подорож відбулася цими осінніми днями разом із гостями з м. Івано-Франківськ. НПП «Верховинський» запрошує всіх бажаючих помилуватися осінніми Карпатами! 🍁🍂

  • Рекреація